Top
cream lingerie

Despre noi

Amintește-ți în fiecare zi cât de importantă ești pentru tine și prețuiește-ți frumusețea! Cream Lingerie este definiția senzualității și a emoției, îmbrăcată în țesături fine și lucrată manual în atelierele noastre de creație.

Credem cu tărie că fiecare femeie merită să fie răsfățată, în fiecare moment al zilei, și să se simtă bine în propria piele. Aceasta este viziunea Cream Lingerie: să creăm frumusețe exterioară care să sporească frumusețea interioară. Să te simți sexy, încrezătoare și grațioasă, cu un look somptuos care îți conturează feminitatea.

Lucrăm doar cu materiale de cea mai înaltă calitate, folosind dantelă autentică Chantilly. Echipa noastră de designeri și croitori clujeni are o experiență îndelungată în industria textilelor, colecțiile Cream Lingerie fiind produse în serii limitate. Fiecare piesă este realizată manual, cu multă atenție pentru detalii, cusăturile fine urmând linia corpului.

Colecția Cream Lingerie este versatilă și poate fi purtată și accesorizată, în diverse combinații, la un cocktail party, o întâlnire romantică sau o ieșire nocturnă cu prietenele cele mai bune. Croiul subtil și elegant și țesăturile ușoare adaugă o atingere catifelată pielii și crează o emoție pe care dorim s-o păstrezi pentru totdeauna.

CALITATE

Folosim materiale de calitate în atelierele noastre de creație.

PLATA

Încurajăm plata cu cardul și cumpărăturile online.

LIVRARE

Livrăm în România între 3-5 zile lucrătoare.

RETUR

Avem 14 de zile drept de retur.

v

RON Leu românesc
EUR Euro

Reset Password